Välkommen att hälsa på!

Du är alltid välkommen till Bollerup på besök. Du kan fritt ströva omkring på vår fina gård och i omgivningarna, tänk dock på att du inte får gå in i stallarna och inte heller störa, röra eller mata djuren. Men titta gärna på dem!

Bollerup är ett aktivt stuteri och det innebär att vi anordnar flera olika hästarrangemang som är öppna för besökare. Vi erbjuder även målgruppsinriktade läger, ”prova på”-läger för barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar samt skolbesök av olika slag. Läs mer under vårt kalendarium för dagar och tider.

Bollerups borg har en spännande historia och vi vill gärna att du ska få möjlighet att uppleva de historiska vingslagen från insidan. Borgen är öppen dagtid för allmänheten men under sommartid förekommer en hel del evenemang i borgen. För att vara säker på att borgen är öppen kan du ringa 0417-185 00 och fråga.

123A5356 copy

Under sommaren ordnar vi öppna guidningar av borgen, det innebär att du inte behöver förboka. Priset är 50 kr per person, 5 till 15 år 20 kr. Du kan också boka en guidad visning för att få en bättre inblick i hela Bollerups verksamhet.

När du är här, passa då också på att besöka Bollerups kyrka vars äldsta delar är från 1100-talet. Den fina kyrkan byggdes sedan ut år 1868. Kyrkan är öppen för besök när kyrkvaktmästarna är på kyrkogården och arbetar.