Undrar du hur det är att gå på Bollerup?

Kom hit och kolla!

När man ska välja gymnasium är det mycket som spelar in, som vilka program som finns och var skolan ligger. Men att det ”känns rätt” är minst lika viktigt. Så hur ska man veta att man gör rätt val? Om du undrar hur det skulle vara att gå på Bollerup så föreslår vi att du helt enkelt kommer hit och kollar.

Förutom öppet hus och studiebesök erbjuder vi både veckoprao och skuggning av en elev på skolan. Vilket har varit det som har gjort att flera av våra nuvarande elever har valt att odla sin framgång hos oss.

Funderar du på att söka till oss på Bollerup och har frågor eller vill boka in ett besök?
Varmt välkommen att kontakta oss på 0417-18508 eller syv@bollerup.se 

TRE SÄTT ATT PROVA PÅ LIVET PÅ BOLLERUP:

En veckas PRAO

Att ha ”praktik” på skolan är ett bra sätt att lära känna skolan och få insyn i utbildningen. Du får även chans att prova på olika aktiviteter på skolan och känna på hur det är att bo på internat. Går du i åk 9 är du välkommen på en veckas prao på Bollerup.

Anmäl dig här för att göra PRAO på Bollerup

“Skugga” en elev

Tycker du att det låter kul och givande att få följa med en elev en heldag på Bollerup? Går du i åk 8 eller åk 9 är du välkommen hit för att ”skugga” en av våra elever. Då får du chansen att kunna ställa frågor till någon som redan går på skolan.

Anmäl dig här för att skugga en annan elev på Bollerup

Gör ett studiebesök

Oavsett vilken årskurs du går i så är du varmt välkommen hit på ett studiebesök. Då får du både information om våra olika utbildningar och en rundvandring där du får träffa några av alla trevliga elever, lärare och djur här på Bollerup.

Anmäl dig här för att göra ett studiebesök på Bollerups Naturbruksgymnasium