Exklusiva Clinics med Lisen och Peder Fredricson

Bollerup har sedan 2015 ett unikt samarbete med Grevlunda gård som gör det möjligt för Dig som elev att närvara på flera olika clinics med Lisen Bratt Fredricson och Peder Fredricson.

Grevlundas avelsston och ett flertal unghästar är numera stationerade på Bollerup. Lisen och Peder följer utvecklingen av unghästarna och är delaktiga i beslut om våra hoppstammade ston. Förhoppningen är att vi får framtida tävlingshästar som de kan matcha till Grand Prix nivå.

En clinic är när undervisningen sker i manegen inför åskådare som sitter på läktaren. Exempelvis kan undervisningen ske uppsutten till häst eller när någon instruerar och kommenterar ridande ekipage eller löshoppande hästar.

Lisen-och-peder-hemsida-nologo

Clinics i grundridning, sits och balans samt löshoppning är några av de Du som elev får delta i under dina tre år, men även dialoger med Lisen och Peder kring önskade egenskaper hos hopphästar. Väljer Du att läsa unghästutbildningen så kommer ni ha ytterligare träffar om bl.a. utbildning, marknadsföring och försäljning av den unga hästen. Självklart så kommer vi att besöka dem så de får visa och berätta om hur de bedriver sin verksamhet!