Lärare sökes! Vi söker dig som brinner för att lära gymnasieungdomar om lantbruksmaskiner och växtodling.

Du blir en del av teamet som undervisar i lantbruksämnena. Innehållet i tjänsten kan till viss del formas efter dina specifika kunskapsområden. Du kommer att ha både teoretisk och praktisk undervisning.

Relevant erfarenhet och/eller lämplig utbildning (till exempel Yrkeslärarutbildning, Agronomutbildning eller Lantmästarutbildning) är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är av yttersta vikt att du trivs med ungdomar och att de trivs med dig. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga, tydlighet och vilja att utvecklas.

Vi söker dig med:

  • Kunskaper inom Lantbruksteknik och Växtodling
  • Erfarenhet inom lantbruk
  • B-körkort

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret innan anställning blir aktuell.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst (Ferietjänst) med start 2019-08-12. Vi tillämpar provanställning.

Skicka ansökan till info@bollerup.se senast 12 maj 2019.

För övriga upplysningar om tjänsten:

Ansvarig lantbruksutbildningen: Anna Ohlson, e-post: anna.ohlson@bollerup.se

Rektor: Lena Tjellander, e-post: rektor@bollerup.se

Facklig rep: Lärarnas riksförbund: Benny Asp, e-post: benny.asp@bollerup.se

Bollerups Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium drivs av en stiftelse och är ett av Sveriges största skoljordbruk och framgångsrikt Naturbruksgymnasium. Bollerups Naturbruksgymnasium är en fristående gymnasieskola med naturbruksprogram med inriktning häst eller lantbruk samt yrkesintroduktion och gymnasiesärskola. Bollerup bedriver fullskaligt lantbruk och Stuteri. Vi har mjölk-, nötkötts-, griskötts- och växtodlingsproduktion samt även avel inom nöt, gris och häst.
Bollerup ligger vackert beläget mitt på Österlen.


Rekrytering kommer att ske löpande. Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.