Vi söker dig som är utbildad Speciallärare med inriktning mot matematik!

Bollerup erbjuder gymnasieutbildning inom det nationella Naturbruksprogrammet. Som speciallärare på Bollerup kommer du att arbeta med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd, främst med inriktning mot matematik. I detta arbete är din roll att företräda en helhetssyn på elevers lärande i relation till programmål och kunskapskrav. Du kommer att ingå i skolans Elevhälsoteam.

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga, ett inkluderande och relationellt förhållningssätt och vill arbeta i en unik miljö. Vi ser också att du är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Du kan arbeta självständigt och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst (Ferietjänst) på 100 % med tillträde vid terminsstart i aug 2020.

Ansökan skickas till info@bollerup.se senast 2020-06-15.

För övriga upplysningar om tjänsten:

Rektor: Lena Tjellander, e-post: rektor@bollerup.se

Facklig företrädare LR: Benny Asp, e-post: benny.asp@bollerup.se

Bollerup Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium är en fristående gymnasieskola med naturbruksprogram inriktning häst eller lantbruk samt yrkesintroduktion och gymnasiesärskola. Merparten av skolans 250 elever bor på Bollerups Internat.
Bollerup ligger vackert belägen mitt på Österlen.

Rekrytering kommer att ske löpande. Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.