Speciallärare, inriktning matematik

Bollerup söker dig som är utbildad Speciallärare, med inriktning matematik.

Vi erbjuder gymnasieutbildning inom det nationella Naturbruksprogrammet. Som speciallärare på Bollerup kommer du att arbeta med elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. I detta arbete är din roll att företräda en helhetssyn på elevers lärande i relation till programmål och kunskapskrav. Du kommer att ingå i skolans Elevhälsoteam där de olika professionerna stöttar varandra tvärprofessionellt. I ditt arbete kommer du att ha ett nära samarbete med skolans specialpedagog och skolans lärare, främst inom matematik.

Vi söker dig som har god pedagogisk förmåga, ett inkluderande förhållningssätt och vill arbeta i en unik miljö. Vi ser också att du är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Du kan arbeta självständigt och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 26 mars 2023 till: hr@bollerup.se
Märk din ansökan ”Speciallärare”

För övriga upplysningar om tjänsten:
Rektor: Lena Tjellander, e-post: rektor@bollerup.se
Facklig företrädare LR: Benny Asp, e-post: benny.asp@bollerup.se

Rekrytering kommer att ske löpande. Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.

Bollerup Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium är en fristående gymnasieskola som erbjuder Naturbruksprogrammet med inriktning häst eller lantbruk. Merparten av skolans drygt 200 elever bor på Bollerups Internat. Bollerup ligger vackert belägen mitt på Österlen.