Mekaniker, reparatör på Bollerup

Bollerup utökar personalstyrkan, vi söker nu en person som tycker om att arbeta med underhåll och reparationer av ekonomibyggnader och maskiner som finns på ett lantbruk. Det är en fast anställning med möjlighet att vara anställd på deltid eller på heltid.

Du kommer att vara en person som kommer att vara en naturlig del av lantbruket på Bollerup. Delar av din arbetsdag kommer att innehålla arbetsuppgifter som du utför tillsammans med lantbrukselever på Bollerup.

Ditt arbete kommer vara att fokusera på underhålls- och reparationsarbeten i stallar, ekonomibyggnader och maskiner.

Du kommer vara ett stöd och en hjälp när eleverna ska lära sig att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter och reparationer inom lantbruk.

Vi söker dig som:

-är händig och lösningsorienterad.
-tycker det är kul att inspirera och instruera elever.
-är ansvarstagande och initiativrik.
-är van att hantera lantbruksmaskiner.
-är flexibel och klarar att snabbt ändra arbetstider efter arbetsuppgifter.
-vill vara en kollega som bidrar och stärker Bollerup.

Bollerup erbjuder dig en vacker miljö med mycket gemenskap, friskvårdbidrag, daglig fika och möjlighet att köpa hemlagad och vällagad lunch. Du behöver körkort och egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen på Bollerup.

Övriga upplysningar om tjänsten kontakta:
Göran Hansson, mobil 0708-38 50 30

Välkommen med din ansökan till: hr@bollerup.se
Märk din ansökan ”Instruktör reparation”.
Du kan söka fram till den 13 augusti 2022.

Rekrytering kommer att ske löpande.

Anställning sker efter överenskommelse. Bollerup är en skola och det krävs ett utdrag ur belastningsregistret för ”arbete inom skola eller förskola” innan anställning.

Bollerup är ett fristående naturbruksgymnasium, med inriktning lantbruk eller häst. Skolan ligger vackert belägen mitt på Österlen. Bollerup driver ett modernt lantbruk på 700 hektar med växtodling, mjölk- och köttproduktion, lammproduktion samt en integrerad grisproduktion. Vi har hästar, från föl till äldre skolhästar.