Vi erbjuder Dig ett arbete i en dynamisk verksamhet, ett arbete som ger mycket tillbaka för den som vill engagera sig i unga människor och vara medskapande till en god social miljö på Bollerups internat.

Vi söker i första hand Dig som har relevant erfarenhet och utbildning för arbete med ungdomar. Ungdomsåren är formativa år i en ung människas utveckling. Som internatledare är du en viktig del i den processen.

Arbetet kräver att Du har ett stort engagemang för ungdomar, har en god förmåga att kommunicera och lätt för att skapa förtroendefulla relationer. För att lyckas med detta förutsätter vi att Du visar en personlig mognad, är trygg, empatisk och att du handlar utifrån ungdomars behov av gränssättning.  Du ska vara en god vuxen förebild och kunna omsätta skolans grundläggande värderingar i handling.

En stor del av arbetet sker i den praktiska vardagen med ungdomarna och kräver därför både flexibilitet och förmåga till organisation.  Du kommer att planera och genomföra aktiviteter för ungdomarna tillsammans med övriga i personalgruppen, som leds av internatets Intendent.

Samarbete med rektor, lärare, elevhälsa, elevernas föräldrar och anhöriga, är också viktiga delar av arbetsuppgifterna. Det kan handla om att hjälpa eleverna i personliga, sociala och skolrelaterade frågor men också i rent praktiska problem som uppstår på internatet.

Om dig:

  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
  • Meriterande är erfarenhet från liknande arbeten.
  • Relevant utbildning kan vara socialpedagogutbildning, socionomutbildning med socialpedagogisk inriktning alternativt Fritidspedagogutbildning.
  • Tjänsten omfattar eftermiddags- och kvällstjänstgöring, enligt schema, och kan enligt överenskommelse omfatta heltid eller deltid (50-100%). Ange i din ansökan om du är intresserad av deltidstjänst eller heltidstjänst.
  • Arbetet kräver att du har körkort för manuell växellåda och god körvana.
  • Innan anställning kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas då tjänsten innebär arbete med skolungdomar.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan till tjänsten görs genom att skicka ett personligt brev samt CV till info@bollerup.se skriv Internatledare i ämnesfältet.

Sista ansökningsdag 2019-11-30

För övriga upplysningar om tjänsten:

Intendent: Jörgen Prahl, 0708-385008

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande och förbehåller oss rätten att teckna avtal när vi funnit rätt kandidat. Kandidater kommer att intervjuas av rektor och internatets Intendent. Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.