Våra elever Är den gröna näringen om 25 år.

Är du inspektorn med affärsmässig syn på hållbart lantbruk som vill vara med och forma framtidens lantbrukare?

 

Vår nuvarande inspektor beger sig vidare till nya utmaningar innan årsskiftet och vi söker en efterträdare som vill leda en konkurrenskraftig växtodling och animalieproduktion in i framtiden.

Vi erbjuder en unik tjänst där du kombinerar driften och utvecklingen av lantbruket med utbildning av näringens framtida arbetskraft.

Du kommer att vara direkt underställd VD och ansvara för institutets lantbruksverksamhet samtidigt som du är chefsinstruktör för skolans gymnasieelever med inriktning Lantbruk.

Bollerups Lantbruksinstitut är en stiftelse med totalt 85 anställda. Stiftelsen driver ett naturbruksgymnasium med 250 elever, stuteri och lantbruk med helintegrerad svinbesättning, får, mjölkstall och köttrasbesättning. Institutets totala areal är 730 ha.

Du som söker tjänsten är lantmästare eller motsvarande i kombination med erfarenhet av arbetsledande befattning på större gård. Det är starkt meriterande om du har arbetat med utbildning.

Vi vill att du är strukturerad och har god erfarenhet av budgetarbete, personalledning och administration. Som inspektor förväntas du vara analytisk och affärsmässig. I din roll som chefsinstruktör förväntas du vara pedagogisk med god kännedom om modern teknik och arbetsmetoder inom näringen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%
Det finns möjlighet att hyra personalbostad.

Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV via e-post: hr@bollerup.se

Märk din ansökan med ”Inspektor” och sänd ansökan senast den 20 oktober 2022.
Ange eventuella löneanspråk eller andra krav i din ansökan.

Övriga upplysningar om tjänsten kontakta:
Simon Blixt, 0417 -185 02
e-post: vd@bollerup.se

Vi rekryterar fortlöpande under ansökningstiden och tillträde är efter överenskommelse