Innehållet i tjänsten som vaktmästare på Bollerup är brett och varierat och innehåller allt från allmänna vaktmästaruppgifter, enklare fastighetsunderhåll som målning, renovering av fasader och reparationer till support kring teknisk utrustning i våra skolsalar. Vi utgår från att du är händig och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du trivs med att arbeta med ungdomar, har god samarbetsförmåga, servicekänsla och är prestigelös i ditt förhållningssätt.

B-körkort är ett krav.

Eftersom Bollerup är en skola krävs det att du kan presentera ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Välkommen att skicka din ansökan till info@bollerup.se senast 21 april 2019.

För övriga upplysningar om tjänsten:

Intendent/Servicechef: Jörgen Prahl, mobil: 0708-38 50 08

Facklig företrädare Kommunal: Sofia Björk, e-post: sofia.bjork@bollerup.se

Bollerups Lantbruksinstitut och Naturbruksgymnasium drivs av en stiftelse och är ett av Sveriges största skoljordbruk och framgångsrikt Naturbruksgymnasium.
Bollerups Naturbruksgymnasium är en fristående gymnasieskola med naturbruksprogram med inriktning häst eller lantbruk samt yrkesintroduktion och gymnasiesärskola. Bollerup bedriver fullskaligt lantbruk och Stuteri. Vi har mjölk-, nötkötts-, griskötts- och växtodlingsproduktion samt även avel inom nöt, gris och häst.
Bollerup ligger vackert beläget mitt på Österlen.

Rekrytering kommer att ske löpande. Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.