Vi söker en djurskötare till vår Svinproduktion

 

Bollerup är ett fristående naturbruksgymnasium. Skolan är en internatskola med ca 230 elever och ligger vackert belägen mitt på Österlen. Skolan bedriver ett modernt lantbruk med växtodling, mjölk- och köttproduktion, lammproduktion samt en integrerad grisproduktion. Vi har 330 suggor och integrerad produktion med egen rekrytering. Lantbruket ska vara ett mönsterjordbruk och är en viktig del i utbildningen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du behöver vara ansvarstagande, flexibel, arbetsam, samarbetsinriktad och positiv. Du behöver ha god hand med ungdomar, och även goda kunskaper i svenska, då arbetet även innefattar att handleda elever i praktiska moment. Tidigare vana vid liknande arbetsuppgifter är meriterande men viktigast är en vilja att lära och ett brinnande intresse för grisar och svinproduktion.

Du måste ha B körkort (till manuellt växlad bil) samt tillgång till egen bil, då det saknas allmänna kommunikationsmedel till Bollerup. Vi kommer att begära att du visar ett utdrag ur belastningsregistret innan anställning blir aktuell då Bollerup är en skola.

Tjänsten är en Lantarbetartjänst och vi har kollektivavtal med Kommunal
Omfattning: 80%, helgarbete ingår samt jour var 4e vecka.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka ansökan till info@bollerup.se senast 2020-01-31.
Ansökan ska innehålla ett CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och dina yrkeserfarenheter. Förbered gärna minst en referensperson också.

Vi kommer att rekrytera fortlöpande när ansökningar kommer in

För övriga upplysningar om tjänsten:
Inspektor: Anders Rehwin, e-post: anders.rehwin@bollerup.se
Förman: Rebecka Pettersson, e-post: rebecka.pettersson@bollerup.se

Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.