Vi söker dig som är Yrkeslärare med behörighet i ämnet Lantbruksdjur 1. Kursen fokuserar på djurslagen nötkreatur, grisar, får och fjäderfä. Undervisningen omfattar bland annat djurs beteende och utveckling, raser, stallar, sjukdomar/hälsa, foder samt lagar och regler och bedrivs både teoretiskt och praktiskt.

Tjänsten är ett vikariat på 65% förlagt till ca 2 dagar/vecka. Vi söker dig som har adekvat kunskap och erfarenhet inom ämnet. Viktigt är att du har pedagogisk erfarenhet av arbete med ungdomar. I tjänsten ingår samarbete med övriga inom lantbruksprofilen, mentorskap för elever samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter för lärare.

För tjänsten krävs att du är tydlig i ditt pedagogiska ledarskap och att du är lyhörd för elevers olika behov och förutsättningar. Du har ett stödjande och utvecklande förhållningssätt i samverkan med elever, ledning och arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi söker dig med:

  • Utbildning inom lantbruksdjur
  • Pedagogisk erfarenhet
  • B körkort
  • Tillgång till egen bil

Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret innan anställning blir aktuell.

Tjänsten är ett Vikariat (Ferietjänst) under perioden 2018-10-15 – 2019-04-12.

Skicka ansökan till info@bollerup.se senast 5 okt 2018

För övriga upplysningar om tjänsten:

Rektor: Lena Tjellander, e-post: rektor@bollerup.se

Facklig företrädare LR: Benny Asp, e-post: benny.asp@bollerup.se

Rekrytering kommer att ske löpande. Vi har valt att sköta rekryteringsprocessen själva, varför vi undanber oss erbjudanden från rekryterings-/bemanningsföretag.

Fields marked with an * are required
Help Text