Under våren 2018 kommer vi sannolikt att behöva ersätta en utav våra djurskötare inom kött-/mjölkproduktionen, som då går i pension.

Du kan redan nu övertyga oss om att du är rätt person att ta vid.  Vi behöver en person som redan nu under hösten kan hoppa in vid längre vikariat på avdelningen.

Är du intresserad av inhoppen, men inte vill söka den fasta tjänsten till våren, så är du naturligtvis välkommen med din ansökan ändå.

Om du är nyfiken på den fasta tjänsten, men inte intresserad av inhopp, så får du gärna kontakta oss nu för information. Anställningsprocessen kommer att ske under våren.

Tidigare vana vid liknande arbetsuppgifter är ett krav, likaså god hand med ungdomar då arbetet även innefattar att handleda elever.

Du behöver ha B-körkort.

För närmare upplysningar om tjänsterna kontakta:

Roger Mårtensson roger.martensson@bollerup.se
eller
Anders Rehwin anders.rehwin@bollerup.se

Ansökan skickas senast 2017-11-15 till info@bollerup.se

 

Bollerup är ett fristående naturbruksgymnasium med inriktning häst eller lantbruk samt yrkesintroduktion och gymnasiesärskola. Skolan är en internatskola med ca 230 elever och ligger vackert belägen mitt på Österlen. Skolan bedriver ett modernt lantbruk med växtodling, mjölk- och köttproduktion, lammproduktion samt en integrerad grisproduktion. Lantbruket ska vara ett mönsterjordbruk och är en viktig del i utbildningen.
Det finns runt 140 mjölkkor på Bollerup som mjölkar ca 12000 kg/år. Kvigorna föds upp på gården medan tjurkalvarna säljs. Avelsbesättningar på både Simmental och Röd Angus.

Fields marked with an * are required
Help Text